Cam 50 de vizite la psiholog, vreo 19 la psihiatru si 5 ani de sedative, poti sa zici adio la crize de nervi.
Ce răspuns e ăsta? Îl ei la mișto sau în râs? Omul poate chiar are o problemă și are nevoie de ajutor nu de miștouri. Urât, foarte urât. Te poți lua în gură cu mine, că puțin îmi pasă, dar eu nu pot să suport astfel de lucruri. Nu pot să suport când unii fac mișto pe seama altei persoane. Urăsc lucrul ăsta. Ori ajuți persoana aceasta, ori lasă-l în pace. Să ai tu o astfel de problemă și altul să îți răspundă așa, nu prea cred că ți-ar convenii și i-ai răspunde. Există și o vorbă "ce ție nu-ți place, altuia nu-i face". Așa că ori ajuți pe bune, ori taci și stai în banca ta.
Salut, dacă ai furie du-te la un sport de contact să-ți descarci acolo nervii și furia și pentru neacceptarea unor momente din trecut nu prea ai ce sa faci, nu te mai gândii la ele. Trecut e trecut, viitorul e viitor. Important este sa numai repeți greșelile din trecut în viitor.
Pentru a scăpa de furie, găsește o metodă unică, a ta, care simți că te ajută să te eliberezi de emoțiile negative, iar legat de neacceptarea unor momente din trecut, eu ți-aș recomanda un psiholog sau psihoterapeut. Nu este rușine să mergi la psiholog sau psihoterapeut atunci când chiar avem nevoie. Dacă mergi la psiholog sau psihoterapeut nu înseamnă că ești nebun, ci că ai curaj să îți înfrunți trecutul și să te vindeci. Și nu îi lua în seamă pe cei care răspund sarcastic, în râs sau la mișto, că nu gândesc. Atât îi duce capul, nu te lăsa influențat și nu te enerva. Lasă-i în pace! Tu încearcă să te ajuți pe tine și nu îi asculta pe cei răutăcioși, care ajută doar să se afle în treabă fără să ajute cu adevărat, ca mine, de exemplu. Eu ajut pe bune fără să fac mișto, să iau în râs sau să fiu sarcastică, că nu îmi place, nu suport asta.
anonim_4396 întreabă: