anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, cum pot scăpa de riscul de a lua bacterii de la o muscă ce s-a așezat sau nu pe un tip de carne? Trebuie aruncată sau daca o fac pe grătar cu lemne nu mai este niciun risc?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Să arunci carnea că s-a pus o muscă rolling on the floor am auzit-o și pe asta

| samiZiciPompier a răspuns:

Totul e sa nu faci ca in mitul ala cu chinezul care a mancat pangolinul crud.
Prepararea termica omoara bacterii si virusi.

| stancuprint a răspuns:

Spala si tu carnea cu apa si gata. La foc se duce si mama lui de microb...

| Focutza a răspuns:

Oricum ai prepara carnea, va fi in regula.

| SexyBalauru a răspuns:

Singurul mod e sa dai cu lampa de gaz dupa musca sau pe zone de piele pe care s-a asezat altfel nu mai ai nici o sansa la viata

Întrebări similare