| Madnesss123 a întrebat:

Salut!
Cum pot trata o sucire(rasucire)de vene la gleznă?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Floridori a răspuns:

Daca este vorba doar de vene "incalecate" cum se spune in popor, atunci se vor reaseza singurele in cateva zile.
Daca e vorba de mai mult si include durere, roseata, inflamatie, umflaturi, atunci va trebui sa mergi la medic sa ti se faca o radiografie pentru a vedea in ce stadiu se afla glezna.
Numai bine!

| Madnesss123 explică (pentru Floridori):

Ma doare doar în momentul cînd îndoi picorul spre interior.

| Floridori a răspuns (pentru Madnesss123):

Daca incerci sa iti rotesti laba piciorului, te doare in continuare inspre interior atat daca flexezi laba piciorului orientata inspre interior dar si daca este orientata inspre exterior?

| Madnesss123 explică (pentru Floridori):

Dacă e orientată nu ma doare.
Că sa înțelegi mai bine..problema o am la piciorul drept, iar în momentul cînd îl îndoi în partea stînga atunci am durere.(în rrest cand merg, alerg nu am nicio durere)
Iar cand masez partea unde ma doare, cand ating osul parcă îmi corentează degetele de la picior.(cred ca e de la nerv)
Iar cand masez partea unde ma doare

| Floridori a răspuns (pentru Madnesss123):

In cazul asta, nu ai motive de ingrijorare.Ar trebui sa treaca de la sine in cursul urmatoarei saptamani.
Numai bine!

| leolord669 a răspuns:

Da-le cu cutitul ca iese pisu