| alexandrunaj a întrebat:

Cum sa am mai mult curaj.De exemplu daca cineva mai mare se ia de mine cum sa fac sa am curaj sa raspund? Trebuie sa merg la psiholog pentru asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| WaterDrop a răspuns:

Trebuie sa ai curaj sa-i dai una in barba pana apuca de terminat propozitia. Poate ti`o incasezi dupa nu zic nu. Data viitoare fa`i la fel daca nu s`a potolit.Si apoi la fel.Si apoi la fel.

Tine minte ca esecul este doar temporar insa daca tu renunti acum, asa vei face mereu pe viitor in legatura cu orice alt lucru.

| Pool77 a răspuns:

Din probleme apar probleme. Lasa-l in pace, cei mai multi se dau smecheri doar asa sa fie. Momentan cica vor sa ma bata 5 persoane, insa nici una nu face nimic macar stiu unde stau sau unde invat tot pe acolo ma duc acasa pe unde obisnuiam. Cei mai multi sunt niste papagali si trebuie ignorati. Degeaba esti "tare" mental daca fizic nu poti sa dai un pumn.

| Holy2010 a răspuns:

Cine se ia de tine? Ca venim toti! TPU power! happy

| LuluOneMillion a răspuns:

N-ai nevoie de psiholog pentru asa ceva. Depinde de tine ce sa faci si cum sa faci, fiecare face in mod diferit, nu trebuie sa fim toti la fel.

| infinitespiral a răspuns:

Nu, nu trebuie, incearca doar sa nu iti fie frica, nu te lasa intimidat.De unii numai gura e.

| AndreiAndrei1995 a răspuns:

Nu face nimic, decat ii zici lasa-ma sau pleci la tine acasa, decat sa te certi sau sa te bati cu cineva mai bine nu il injuri sau te iei de el!

| lolmen a răspuns:

Mai bine nu zici nimic sau nu il iei in seama deoarece dovedesti ca tu esti cel care este mai intelgent

| Gosman_Cristian_1982 a răspuns:

Salut! Fiecare din noi avem ceva cum ar fi o melodie sau un personaj din filme care ne place. Darcum fiecare persoana este diferita trebuie sa iti gasesti acel 'ceva'. Spre exemplu eu ca sa am mai mult curaj ascult sau imi recit in minte versurile de la trupa Imagine Dragons 'radioactive' si ma simt foarte energic si pot sa fac aproape orice, inclusiv sa ma apar de jignirile unei persoane mai mari. Acum depinde de tine.

| sadaasd a răspuns:

Drogheaza------tewinking

| isabelbel a răspuns:

Nu-l baga in seama.Si fi putin curajos pentru ca sunt sigura ca nu are curaj sa te bata.La mine la scoala se ia un baiat de mine dar n-a avut curaj sa ma bata...