Salut, ca sa te ingrasi mananca in mod frecvent mancaruri cu un raport mare de grasimi si calorii ca de exemplu carne de porc oua in tigaie evita cat poti citricele si adauga gustari cu mai mult zahar (dulciuri, dar evita ciocolata oricat ai vrea sa iei in greutatea face rau la organism) si bea multe lichide, dar eu te sfatuiesc sa faci si niste miscare in tot acest proces pentru a nu afecta structura metabolismului tau. In principal incearca sa iei in greutate treptat nu brusc asta ti-ar putea face rau si nu cred ca asta e ceea ce iti doresti. Succers!
Pai daca iti plac dulciurile nu vad de ce sa nu incerci asa. Poate gasesti undeva ceva batoane nutritive.Pe google ai sa gasesti diferite cure de ingrasare.
Parerea mea este sa nu incerci sa te schimbi, bucura-te de corpul tau pentru ca o sa ajunga odata sa ti se depuna mai mult si o sa iti para rau...
Du-te la fastfood
Mananca paine alba, dulciuri, de toate, daca vrei sa te ingrasi!
Frate raspunsul meu e : maninca in dreapta si in stanga (serios)Eu asa am facut 15 kg timp de o luna si ceva..ca eram slabanog de cadeam pe drum..si acum..ooohh..ai ce vedea in mine . Funda?
Pai eu stiu ca painea ingrasa deci raspunsul meu este sa mananci in fiecre zi cate o paine goala
Mananci tot ce este gras mananci multe dar multe dulciuri si nu faci sport de loc
cosmyn110895 întreabă:
oceanoflove întreabă: