anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, cum sa scap de alunitele de pe fata? in afara de operatii cu laser nu exista alta cale? cred ca mi-au aparut de cand am inceput sa plec la mare...macar sa se micsoreze unele dintre ele.Nu vreau operatii cu laser ca am auzit ca o femeie de 30 si ceva de ani a facut operatie cu laser la o alunita pe umar is intr-o saptamana a murit. ce trebuie sa fac? sa scap de ele? pe cuvant ca nu le mai suport si poate la anul cand mai merg la mare or sa-mi mai apara cateva...va rog spuneti-mi un Doctor din Targoviste care sa-mi recomande medicamente, alifi orce in afara de operatii cu laser.
MULTUMESC CELOR CARE MAU AJUTAT.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| DeMentaa a răspuns:

Pai cred ca ca cu laseru e cel mai bine ...probabil a murit ca nu ia luat radacina alunitelorbig grin

Abh
| Abh a răspuns:

Du-te la un dermatolog, el iti va face niste investigatii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pff...Si eu am cam aceeasi problema si nu am habar crying

| ktaaa a răspuns:

Si eu am avut o problema cu alunitele dupa fata.Cand am fost cu familia in moldova un calugar de la o manastire i-a dat tatalui meu o reteta cum sa scapi de alunite fara nici o problema. Tatal meu s-a dat cu aceasta solutie si au trecut absolut toate.Cine doreste mai multe detalii dati-mi add: ktaa_a