| Sophie88 a întrebat:

Salut, cum se vindeca depresia de dupa o betie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Nu există depresie după beție. Ce spui tu acolo se numește mahmureală...și se vindecă cu mult somn și zeamă de varză.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Aia e mahmureala happy

| Danzell a răspuns:

Depresie? Dupa ce bei? Poate daca ai facut ceva retardat cat ai fost beat si ti-ai adus aminte?
Ce poti sa faci e decat sa razi? Si alta data sa bei cumpatat? Dunno pot sa beau 2 beri si sa ma distrez sau pot sa beau 10 si sa cred ca ma distrez.
Otherwise... zeama de varza sau bors...

| Sophie88 explică (pentru Danzell):

Nu chiar, n-am facut nimic deosebit. Nu prea beau, a fost o exceptie, dar ma simt aiurea, de parca n-ar fi in regula ceva, ma apasa ceva si nu-mi dau seama ce...

| Danzell a răspuns (pentru Sophie88):

Te apasa ficatu tongue pica greu greu dupa stiu... da cu zeama acolo.
din moment ce zici ca nu prea bei mi se pare normal. si mie mi se intampla la fel dar nu ma apuca depresiile, doar stau ca o sarma in pat si ma coc o zi doua si imi revin.

| Aberdeen a răspuns:

Vai, săracul stomac! Să nu faci cum ți-a spus Steler!

http://forum.computergames.ro/......ge-12.html
Uită-te pe aici.

Întrebări similare