Nu ati inteles ideea. Am spus clar ca nu am facut nimic, dar tipa aia e ferm convinsa... incerca sa ma santajeze cu bani grei Nu cerea asa ceva daca nu era sigura ca as fi facut ceva. Mie nu mi-e de ce se intampla la politie, pur si simplu nu vreau sa fiu bagat in chestii d-astea, iti dai seama ce-ar fi in mintea parintilor mei cand li s-ar spune sa vina la sectie pentru asa ceva? Ca nu ma pot ancheta fara un adult pana la 18 ani. Nimeni nu m-a facut pana acum sa ma linistesc, daca imi explica cineva ii dau funda.
Zi-i ca-i faci plangere pentru denunt calomnios, pentru ca nu poate dovedi ce spune.
stai chill! chiar crezi ca politia o baga in seama? Nu cred ca ai idee dar e cam penibil domnu politist, cutarescu x a luat droguri" si?
ai facut ceva naspa gen tulburare a linistii publice, ai fost agresiv? pai orice plangere la politie trebuie sa aiba si un temei.Asa sa dai raportu la militian ca y a baut o bere in fata blocului...ce crezi ca fac astia? ) nimic.
Nu o mai baga in seama
prostii renunta repede cand nu-i bagi in seama o perioada
Nu este posibil sa se confunde. spune-i ca nu iti pasa (in cazul in care chiar nu ai facut nimic) si iti garantez ca nu se duce, pentru ca se face de ras.iar daca se duce tot ea pica prost, nu ai de ce sa ii faci de ras pe ai tai pentru ca ea e nebuna! succes
Nu o asculta! Chiar daca se duce la politie nu are ce sa-ti faca! Daca ai consumat, asta e alta treaba. Fii tare!
Daca nu ai consumat droguri (heroina, cocaina, etc.)nu-ti fa nici o grisa deoarece nu ti se va intampla nimic, daca totul este de la alcool si tigari nu ii nici o problema si politia nu o sa o asculte daca nu are dovezi, martori ca ar fi adevarat.Nu iti fa nici o grija. Funda?
ANNMaria1308ANN întreabă: