Daca o tine tot asa vor veni si problemele. Ca si fumatul, energizantele te omoara incet si sigur.
Cu timpul problemele vor aparea. Daca nu la inima atunci la stomac, ficat, dantura, rinichi
O sa-i distruga inima, vasele de sange, stomacul si mai ales creierul, pana la urma oricate energizante ar bea o sa fie mereu obosit, si atunci nu o sa mai aiba ce face ca sa scape de oboseala. Sfatul e sa se lase, cafeaua si energizantele sunt si ele un drog si cunostinta ta se pare ca are deja o dependeta de ele si ca orice dependenta de droguri, are multe efecte negative si renuntarea le ele e grea, dar posibila cu vointa si rabdare.
Multa sanatate.
Nu este normal si nici sanatos sa bei multe energizante.
te poate afecta si ajungi la spital.
"Am citit undeva ca un copil a baut 1l energizant si a murit."
Eu unul nu cred așa ceva, adică energizantele nu sunt bune dar asta e prea exagerat.
Buna!
Corpul unui copil nu e inca dezvoltat, de aceea a decedat copilul care a baut 1 litru.
Energizantele nu sunt bune pentru corp, insa daca nu le-ar amesteca si cu alte chestii, ar fi mai ok.
Nu prea e bine, energizantele nu sunt asa sanatoase daca bei zilnic cel mai probabil va avea o imunitate scazuta
Carmen133 întreabă: