| americanu00334567 a întrebat:

Cunosc pe cineva care a baut intr-o zi 3 energizante si cafea + ciocolata.Am citit undeva ca un copil a baut 1l energizant si a murit. (dar acea cunostinta este rezistenta...a baut si 1 litru intr-o zi si n-a patit nimic) Totusi imi este frica sa nu pateasca ceva (este obisnuit cu energizantele..bea in fiecare zi 1-2 ). Ce parere aveti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca o tine tot asa vor veni si problemele. Ca si fumatul, energizantele te omoara incet si sigur.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cu timpul problemele vor aparea. Daca nu la inima atunci la stomac, ficat, dantura, rinichi

| CuriousStuff a răspuns:

O sa-i distruga inima, vasele de sange, stomacul si mai ales creierul, pana la urma oricate energizante ar bea o sa fie mereu obosit, si atunci nu o sa mai aiba ce face ca sa scape de oboseala. Sfatul e sa se lase, cafeaua si energizantele sunt si ele un drog si cunostinta ta se pare ca are deja o dependeta de ele si ca orice dependenta de droguri, are multe efecte negative si renuntarea le ele e grea, dar posibila cu vointa si rabdare.

Multa sanatate.

| octav005 a răspuns:

Nu este normal si nici sanatos sa bei multe energizante.
te poate afecta si ajungi la spital.

| Gonrax a răspuns:

"Am citit undeva ca un copil a baut 1l energizant si a murit."
Eu unul nu cred așa ceva, adică energizantele nu sunt bune dar asta e prea exagerat.

| Julizz a răspuns:

Buna!
Corpul unui copil nu e inca dezvoltat, de aceea a decedat copilul care a baut 1 litru.
Energizantele nu sunt bune pentru corp, insa daca nu le-ar amesteca si cu alte chestii, ar fi mai ok.

| Marian1001 a răspuns:

Nu prea e bine, energizantele nu sunt asa sanatoase daca bei zilnic cel mai probabil va avea o imunitate scazuta