| Iønutt a întrebat:

Curând am fost la medic si mi am facut o radiografie si am varful tibiei crăpat. Din pacate, nu mi s-a dat nicio restrictie sau orice altceva. Imi puteti spune cei cu cunostinte in domeniu daca am voie sa merg sau daca nu am voie sa il fortez deloc? Funda happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Iønutt explică:

Nu am nicio durere, doar cand apăsam in zona varfului tibiei ma durea. Nu am luat niciun fel de antiinflamator si nu am nicio durere. Am fost vazut de un doctor ortoped care m a trimis la radiografie. Cand m am intors in cabinetul sau mi a arătat cum tibia este crăpată spre varf si m a trimis la sala ghips fara sa imi dea vreo restrictie de a merge sau orice altceva.

| bionatura a răspuns:

Salut!
Sumt medic de medicina generala si as vrea sa iti raspund urgent!
Sa inteleg ca este vorba despre un accident in urma caruia conform radiografie ai "varful tibiei crapat",ok?
Ma nelinisteste ca nu vorbesti despre dureri locale sau dureri extinse spre alte zone invecinate.
Spune-mi ce fel de traumatism a fost,daca te-a vazut un ortoped, ce a spus, daca este nevoie de zona gipsata astfel incat sudarea sa se realizeze uniform, daca ai luat antiinflamatoare si daca da de care.
La o fisura de cap tibial apar dureri violete cu iradieri adiacente si stare de iritabilitate.
Daca vrei sa imi pui vreo intrebare, scrie-mi aici sau pe adresa daniel.prodan@opv.ro
O seara buna!