| georgiana_1940 a întrebat:

big grin Am fost de curând la stomatolog, vineri mai exact. Aveam o plombă căzută la o masea si s-a agravat puțin situatia asa ca acum stau cu un medicament la măsea pentru a-mi omorî nervul. Am avut si am niste dureri îngrozitoare, mi-a prescris ketonal duo, dar din păcate nici el nu si-a facut efectul. Din contra, acum am si dureri de masea. Astăzi am fost din nou la control in speranța ca o sa imi faca ceva dar din pacate trebuie sa mai stau o săptămână asa..Am incercat cu pungi de gheata pe masea, leacuri, antiinflamatoare, analgezice, gargara cu apa si sare..nimic.
Știe cineva cam cat ar mai tine durerea cand se folosește un procesc de omorâre a nervului in timp?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Florin_Cismaru_1975 a răspuns:

Antibiotic,dacă te doare e infecție

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Durerea nu te va lasa până nu e omorât nervul...adică până spre sfârșitul tratamentului. știu că e îngrozitoare si nu poți să faci nimic de ea... încearcă să te masezi cu pastă de dinți la gingia măselei afectată.