anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut big grin Astazi la liceu eram in pauza, cand sa intru in clasa a inceput sa ma doara degetul mijlociu dintr'odata fara nici'un motiv, nu ma atinsesem de absolut nimic.Cand am intrat in clasa si m-am uitat la el era oarecum vanat... prima oara nu i'am dat importanta, dar acum cand am ajuns acasa mi-am dat seama ca poate am fost muscat/intepat de ceva, acum a devenit rosie partea unde am simtit si inca simt o durere usoara la apasare.La liceu nu aveam nimic si nici pentru vreo 3-4 ore nu am simtit absolut nimic in regula, dar acum am o usoara greata (care poate fii si de la cina). Acum, eu as merge la doctor, dar nu vreau nici sa ma duc pana acolo si sa fie ceva banal, gen doar o vanataie sau ceva, voi ce parere aveti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Alin_6165 a răspuns:

In cazul acesta s-ar putea sa fie decat o coagulare de sange sau alte chestii minore. Sfatul meu este sa astepti pana maine dimineata, daca problema continua du-te si consulta un doctor pentru ca problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat iar sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Funda?big grin

5 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Ar fi bine sa mergi la medic pentru consult si investigatii. Simptomele pe care le descrii nu sunt deloc banale.

| Alin_6165 a răspuns:

Daca locul durerii s-a inrosit este clar muscatura. Dar...degetul prezinta umflaturi sau alte chestii de genul asta?

| Pshychopath a răspuns:

Nu thinking Nu este umflat chiar deloc

| Alin_6165 a răspuns (pentru Pshychopath):

In cazul acesta s-ar putea sa fie decat o coagulare de sange sau alte chestii minore. Sfatul meu este sa astepti pana maine dimineata, daca problema continua du-te si consulta un doctor pentru ca problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat iar sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Funda?big grin

| Pshychopath a răspuns:

Ei bine intr'adevar s'ar putea sa fie o coagulare de sangepentru ca la liceu nu era chiar vanat, ci se vedea ca si cum vena incalecase osul sau ceva de genu. nu pot explica big grin Mersi de sfaturi.

| Pshychopath a răspuns:

S'a dovedit a fii doar o vanataie sau ceva de genul, deja a trecut deci multumesc pentru raspunsuri big grin