| adriana2222227 a întrebat:

Salut.big grin eu am trimis din greseala cu anonim laughing. Sunt noua aici.Va rog.cine poate sa ma ajute.In iarna am avut o infectie urinala urata.Ma durea burta, mergeam des la baie, ma ustura cand faceam si eliminam sange.Am luat nolicin si m-am vindecat.Acum,de cateva zile simt usturime cand fac pipi.Doar usturime, nici un alt sintom.Am rabdat 4 zile apoi am mai gasit 3 pastile de nolicin ce mi-au ramas din iarna si am luat una.La 5 ore dupa ce am luat pastila am mers la baie si surpriza.am eliminat sange.nu mult. dar era sange.Este normal? sunt speriata. tay

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu este normal sa iei antibiotice dupa ureche. Se pare ca ai o boua infectie urinara, mai usoara de data asta, dar este dovada de inconstienta sa o tratezi asa, luand un antibiotic atat de puternic fara analize, fara prescriptie medicala. Puteai face o urocultura sa identifici exact germenul si sa iei tratament tintit. Acum, din pacate, ai luat deja antibiotic, deci urocultura nu mai are nici o relevanta. Mergi la medicul de familie pentru consultatie, nu te mai trata dupa ureche pentru o boala atat de serioasa.

Abh
| Abh a răspuns:

Ai facut o cistita hemoragica, probabil. Continua tratamentul cu Nolicin, 10 zile, 1 tableta la 12 ore si bea lichide ( ceaiuri, apa) cel putin 2, 5 l pe zi sa-ti speli aparatul renal.Ar fi bine daca ti-ai cumpara si Urinal akut, este un adjuvant excelent in infectiile urinare acute.Multa sanatate!

| BGDs a răspuns:

Se numeste infectie urinara, nu urinala. Nu este normal sa urinezi sange oricum. Fugi repede la doctor si spune-i ce se intampla. Fa-ti si o urocultura si sumar de urina, eventual si echografie si urografie intravenoasa cu substanta de contrast. Pot fi multe lucruri care sa dea hematurie insa un lucru e sigur: nu te juca cu asa ceva si nu astepta pentru ca se pot intampla lucruri grave

| MariaIoana a răspuns:

Eu m-am tratat cu ampicilina. Dar fiecare organism e diferit, cel mai bine e sa vb cu mama ta, poate are ea solutia, iar daca nu sa mergi la doctor.
E cel mai bine.
Bafta happy