Da-mi mesaj pe lazarescu_constantin (id messenger) sa-mi raspunzi la mai multe intrebari cu privire la a ta problema de sanatate. Este grav ce va recomanda acesti medici, mai ales ca acele pastile fac parte din lista MEDICAMENTELOR INTERZISE IN ALTE TARI pe piata/farmacii pentru ca provoaca chiar decese/pot cauza moartea si boli psihice/depresivitate, ca si in cazul fiului lui Florin Calinescu (care s-a sinucis si facea tratament cu roaccutane contra acneei). Da-mi mesaj urgent, ca sa facem o detoxifiere a organismului, ca acele pastile sa nu aiba timp sa-ti distruga pana si organismul. Este strigator la cer ce pot face unii medici cu viata unui om! Iti voi recomanda ce sa iei si iti vom rezolva problema in maxim 3 luni de zile! O zi buna!
Sincer nu stiu ce sa iti zic, eu am avut o prietena care a avut aceeasi problema ca si tine, ea, daca nu ma insel, a avut un microb in sange. A urmat un tratament pentru acel microb, apoi a inceput sa ia anticonceptionale in cazul problemelor hormonale, care vorba ta pot cauza probleme de genul acesta. Din cate am inteles esti baiat, deci anticonceptionalele la tine nu sunt o varianta, totusi s-ar putea sa ai un microb asa ca incearca sa nu mai te dai doar cu creme si sa "sapi mai adanc". Ai insa mare grija cu tratamentele impotriva acneei, pe termen lung pot provoca diverse dereglari hormonale care pot duce la depresie. Mult noroc si sper sa rezolvi problema.
Buna, nu stiu daca te ajuta cu ceva raspunsul meu, dar; Cu 2 ani in urma veam pe frunte niste cosuri urite si marunte parca erau fire de nisip.Am incercat tot felul de cremuri dar nu ma-u ajutat, am mers la dermatolog mi-a curatit fata vreo 2 saptamini cu azot si pe urma mi lea scurs chiar dermatologul.Eu as zice sa mai incerci si la alti medici. Sper sa te ajute si sa scapi de acnee.Stiu cit sunt de nesuferite.
Poate e stafilococ...
Eu am facut tratament cu sotret timp de 6 luni. acum am scapat de cosuri dar am ramas cu cateva pete care sper sa treaca cat mai curand.
ai putea sa incerci si medicamente naturiste dar nu stiu, poate e ceva mai adanc, de asta am zis ca poate e stafilococ. fa-i teste pentru asta.