| Llucix a întrebat:

Salut, dacă am băut suc de la tymbark de la un prieten și el după ce am luat o gura a spus ca are diabet și acel suc era cu pastile de diabet în el pot păți ceva rău? Menționez ca am 12 ani si sunt foarte îngrijorat! Dau fundă

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Hammurabi a răspuns:

Foarte probabil să fi făcut mișto de tine.
Și char dacă a băgat, nu pățești nimic. Nu puteau fi decât pastile pentru scăderea glicemiei.
Tu fiind sănătos, corpul tău va compensa imediat o scădere a zahărului din sânge.
Iar dacă ai luat doar o gură, chiar e nesemnificativ.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Diabetul nu se transmite prin contactul precizat de tine. De la pastile nu au ce sa pățești, ori erau pentru diabet, ori erau pastiluțe mici numite zaharina. Diabet se poate transmite doar genetic, dar nu în toate cazurile.

| AnimeIoan a răspuns:

Pastilele de diabet au solutii cancerizene cel mai bine ar fi sa te sinucizi cat mai poti