| CraciunFlavius1999 a întrebat:

Salut.Daca am făcut sală intens timp de 2 ani,timp în care m-am dezvoltat bine muscular(fara suplimente),e posibil să am ceva la inimă.Am ameteală continuă(mai mult dificultate de a privi,sensibilitate,confuzie,nu vârtej),palipitații foarte rar,parca respir mai greu,puls ce zguduie tot corpul,tremur,am si stabil, am avut parte de mult stres în ultimul timp.Precizez ca dorm, mânânc.Problema e că cand fac sport obosesc și simt pulsul mare,la tample in special și mă doare capul,deși aveam condție fizică bună, am intrerupt brusc sportul de o lună si nu mai am condiție.Am 18 ani, 1.78,74kg,nu beau,fumez,drogez, am avut un stil de viață sanatos.Precizez că am facut deja ecg,ionogramă,raze la plămâni, consult la medic generalist.E grav? Pulsul intens si ameteala continuă?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Zici: Precizez că am facut deja ecg, ionogramă, raze la plămâni, consult la medic generalist.E grav?

OK și care a fost rezultul dat de medici? Mai ai nevoie ca niște nepricepuți în medicină să-și dea cu părerea (99, 99% din cazuri după o căutare de trei secunde cu goagăl) după ce ai fost la atâtea investigații?!

| aXy99 a răspuns:

Pai si doctorii ce ti-au spus? Ca esti in regula, toate bune?
Nu de alta, dar aveam si eu intr-o perioada ceva asemanator. Senzatii de sufocare, palpitatii, stare de rau aparuta din senin. Mi-a trecut pana la urma, dar nu stiu exact cum. Cred ca aveam lipsa de minerale. Ia un supliment cu vitamine si minarale, in special, calciu, magneziu si D3. Du-te la alti doctori. Ei ce ti-au spus?