| xSNGHOSTx a întrebat:

Salut, daca am o arsura pe capul penisului ce as putea sa fac?
Tin sa mentionez ca doar la atingeri "usoare" incepe sa ma arda/usture si chestia asta o am de cand ma stiu.
Igiena o am cat de cat buna, spun asta pentru ca din cauza arsurii nu pot freca zona respectiva cu nimic, burete/mana.
Nu mi-am inceput inca viata sexuala si nu sunt circuncis, legat de igiena "decalotez" preputul si mai pun spuma/sapun/sampon depinde acum si dupa dau cu apa ca sa se duca dar nu pot freca pentru ca este o senzatie foarte neplacuta.
Ce as putea sa fac?
Tin sa mentionez ca nu ma pot duce la medic fara un parinte si nu vreau sa ii implic in chestiile astea pentru ca sunt de pe vremea lu columb si nu le pasa.
Nu am inca 18 ani
am 16 si chestia asta am observat o de pe la 8-9 cand am inceput sa mi "descopar" corpul

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Ce inseamna arsura? Este zona rosie, inflamata? Te ustura cand o atingi? Sa stii ca nu este ok sa folosesti sampon pentru zona respectiva, ci doar sapun intim. Samponul e pentru pielea scalpului si atat.In niciun caz pentru zona intima.

Apoi, ai incercat la cabinetul medical al liceului? Explici situatia si poti primi acolo un sfat. Daca nu, vezi la o farmacie.

Consider totusi ca este necesar sa le explici parintilor.Ei sunt primii care ar trebui sa stie despre aceste probleme. Vorbeste cu cine e mai intelegator, poate mama, ca sa mergeti la medicul de familie.

| xSNGHOSTx explică (pentru dullcat):

Este putin rosu( dar nu ma ustura cand ating zina rosie, ci tot capul prnisului

| anonim3247 a răspuns:

Ți-a răspuns un străin ce ai la întrebarea cealaltă și vezi că românii nu știu ce ai.

| sammie a răspuns:

Spune-le părinților. Ei îți vor da sfaturi bune și vor știi ce să facă. De unde știi că nu-i interesează dacă nici măcar nu le-ai spus?