anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut. Daca am o unghie încarnată la unghia mare de la piciorul drept și merg la medic, Mai pot merge după cu piciorul s au cu adidași in picioare? Nu arată foarte grav doar că am puroi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

E normal sa ai puroi daca nu ai mers la un medic. Ai de mult problema asta. Au mai stat unii ca tine si au facut infectie si le-a taiat degetul.
S-ar putea sa folosesti papuci o perioadă.

| Violleta2022 a răspuns:

Sigur ca poti merge cu piciorul dupa scoaterea unghiei incarnate, dar in papuci doar, nu in adidasi.

| Furnicuta000 a răspuns:

Stai linistit ca nu iti taie degetul, nu te mai lua dupa toti ametitii. Doctorul o sa-ti faca ce trebuie sa-ti faca apoi o sa te panseze si o sa poti merge ca doar nu stai in pat pentru un deget. Doar ca se recomanda incaltaminte lejera sa nu te doara la mers, acum ca e vara poti profita de faptul ca toata lumea umbla in papuci si sandale

| anonim_4396 explică (pentru Furnicuta000):

Dar bandajul acela trebuie schimbat la ei s au îl schimb eu acasă? Și la cat timp? Că mă gândesc că atunci când faci dus nu o să mai țină...

| Furnicuta000 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ba da, tine si cand faci dus dar nu inseamna ca poti sa te bagi in apa si sa iti inmoi piciorul acolo o ora. Intri la dus, te speli si iesi.
Si bandajul e recomandat sa il schimbe medicul dar poti si tu acasa ca nu e mare scofala, depinde si cat de serioasa e interventia

| anonim_4396 explică (pentru Furnicuta000):

Pai nu e foarte mare problema, doar puțin Intr un colț al unghiei

| Lubeniță38900 a răspuns:

Salut, și eu am avut tot cu puroi și am mers la spital, mi-a făcut anestezie, mi-a curățat tot, m-a bandajat și am putut sa merg cu piciorul

| anonim_4396 explică (pentru Lubeniță38900):

Si pot sa merg și cu adidași? Că cineva mi-a spus că nu si că trebuie papuci

| Lubeniță38900 a răspuns (pentru anonim_4396):

Normal că poți, eu am mers și n-am simțit nici o durere pentru că m-a bandajat gros și bine