E normal sa ai puroi daca nu ai mers la un medic. Ai de mult problema asta. Au mai stat unii ca tine si au facut infectie si le-a taiat degetul.
S-ar putea sa folosesti papuci o perioadă.
Sigur ca poti merge cu piciorul dupa scoaterea unghiei incarnate, dar in papuci doar, nu in adidasi.
Stai linistit ca nu iti taie degetul, nu te mai lua dupa toti ametitii. Doctorul o sa-ti faca ce trebuie sa-ti faca apoi o sa te panseze si o sa poti merge ca doar nu stai in pat pentru un deget. Doar ca se recomanda incaltaminte lejera sa nu te doara la mers, acum ca e vara poti profita de faptul ca toata lumea umbla in papuci si sandale
Dar bandajul acela trebuie schimbat la ei s au îl schimb eu acasă? Și la cat timp? Că mă gândesc că atunci când faci dus nu o să mai țină...
Ba da, tine si cand faci dus dar nu inseamna ca poti sa te bagi in apa si sa iti inmoi piciorul acolo o ora. Intri la dus, te speli si iesi.
Si bandajul e recomandat sa il schimbe medicul dar poti si tu acasa ca nu e mare scofala, depinde si cat de serioasa e interventia
Pai nu e foarte mare problema, doar puțin Intr un colț al unghiei
Salut, și eu am avut tot cu puroi și am mers la spital, mi-a făcut anestezie, mi-a curățat tot, m-a bandajat și am putut sa merg cu piciorul
Si pot sa merg și cu adidași? Că cineva mi-a spus că nu si că trebuie papuci
Normal că poți, eu am mers și n-am simțit nici o durere pentru că m-a bandajat gros și bine