| RaulHansor a întrebat:

Daca am polidactilie pot trece peste dosarul medical pentru admiterea la liceul militar? Boala nu ma afecteaza cu nimic fizic

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da, cred ca te va afecta si vei fii respins, fiind vorba de o malformatie.
Unde ai mai multe degete, la maini sau picioare?

| RaulHansor explică (pentru Violleta2022):

Am 5 degete, dar degetul mare e putin ciudat adica am fost operat si e putin stramb

| RaulHansor explică (pentru Violleta2022):

Am 5 degete, dar degetul mare de la mana dreapta e putin stramb si arata ciudat(am fost operat)

| Violleta2022 a răspuns (pentru RaulHansor):

Daca degetul ala mare nu este rigid si nu te afecteaza la manipularea armii, atunci nu cred ca vei fii respins.
In orice caz, merita sa incerci, ca a fii sigur ca nu ai ratat o sansa a vietii, doar fiindca nu ai incercat. Succes!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Eu zic că dta când dorețti să faci liceul militar ai o vocație. Dacă polidactilia este la picioare ar trebui să nu se țină cont de asta.
Dar medicul de la liceu care face recrutarea are niște baremuri, pe care trebuie să le respecte. Eu m-aș prezenta la înscriere și acolo mi s-ar decide soarta.
Dar dacă vrei să aperi această țară, mai sunt și alte modalități. unde criteriile sunt mai flexibile, SRI, SIE. Citește ce scrie pe siturile lor, fă un liceu obișnuit, învață bine și vei avea alte șanse să devii erou.

| Delcatty a răspuns:

Posibil sa ai probleme. In America, cel putin, cand ai un deget in plus ai nevoie de manusi/pantofi mai speciali si e o bataie de cap sa te admita in serviciul militar. Nu sunt dispusi sa cheltuiasca in plus pe echipament personalizat.
Cel mai bine e sa suni la liceul la care vrei sa dai si sa vezi daca ei sunt mai indulgenti, dat fiind ca e liceu. Poate ai noroc, dar ramai constient ca nu ai sanse enorme.

| NelsonM a răspuns:

Nu poti te pica din pacate si daca nu ma crezi fa un drum la policlinica militara din orasul tau si intreaba.