In primul rand este o explozie de glicemie, adica organismul nu este adaptat sa bem zahar atat de mult,astfel grasimea se depoziteaza direct pe ficat, apoi foametea incepe sa fie activa non stop,simti pofta de dulce, obosit, trist,depresiv,dependent, nervos,nu ai somn,cofeina ataca si inima,ai palpitati din cauza lor, e moarte curata,producatori care lasa asa ceva ar merita sa fie omorat cu pietre,pentru ca stiu ce provoaca asta,trist ca ne facem rau intre noi cu buna vointa, bea multa apa plata, e cea mai sanatoasa, iar fructele se manca nu se bea = fructoza este METABOLIZATA DE CATRE FICAT = FICAT GRAS, DIABET GRADUL 2
Eu beau foarte multa cafea, numai zis ca beau si nes, nu recomand decat daca ai o inima sanatoasa.
Pe de alta parte renunta in primul rand la sucurile pe care le-ai spus!
Cafeaua nu iti va face rau daca o bei foarte rar si cu moderatie.
Cola este cunoscuta ca avand in ea tot felul de substante nocive.
Stiu ca pe caldura asta simti nevoia sa bei multe lichide, e normal, dar ia incearca sa bei apa si nu o sa mai simti nevoia de suc. Cafea poti bea o cana pe zi ca sa te ajute in cazul in care muncesti si ai nevoie si poti bea si un pahar de cola sau fanta asa de pofta dar eu zic ca nu are rost sa te indopi cu sucuri cand esti deshidratat.
Da, o sa ai palpitatii la inima sau dureri de cap. In functie de cat bei, poti ajunge la stop cardiac, daca ai si alte probleme. Nu bea niciodata mai mult de un energizant, insa. Energizantele sunt cele mai periuloase. Dovedit
Intreabarea este: De ce ai face asta?
Raspunsul meu la intrebarea ta: Din cate tin minte am baut intr-o zi combinate mai multe sucuri si energizante la un majorat si mi s-a facut putin rau, acum depinde de stomacul fiecaruia si daca ai mancat inainte sa le bei sau nu.
Este posibil sa ai palpitatii sau dureri de cap, stomac. eu beau multa cafea, nes, din astea, pot zice ca sunt dependenta, insa nu am avut niciodata palpitatii sau dureri. mie cola nu imi place, nu am mai baut de ceva vreme si zilele trecute, cand am incercat, nu mi mai placea. in plus, nu e buna pentru sanatate.