| Andrei199114 a întrebat:

Salut, daca consum apa multa, imi dispare senzatia de foame?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Iti dispare pe moment fiindca iti umpli stomacul, insa ea va reveni, deoarece apa nu te hraneste asa cum o face mancarea.Dar daca incerci sa slabesti sau ceva, am citit ca da, e o strategie ok sa bei un pahar de apa inainte de masa, cumva sa reduci din portia pe care o mananci de obicei, simtindu-te mai repede plin/satul.Acum nu stiu cat e de corecta, nu am fost in aceasta pozitie si poate nici nu e asta telul tau.

7 răspunsuri:
| Yaesmin a răspuns:

Da, dacă o faci de parcă nu există senzația de foame.

| ioana748 a răspuns:

Da,mai ales daca te setezi in sensul acesta.

| MarianWLF a răspuns:

Senzatia de foame dispare cand mananci alimente bogate in fibre, alimentele bogate in fibre se digera mult mai greu prin urmare nu ti se face foame des.
Iti recomand sa lasi deoparte fastfood-ul si mancarea sarata daca vrei sa rezisti foamei, ai nevoie de legume, fructe, seminte si cereale.
Am adoptat un stil de viata sanatos si am testat care sunt cele mai satioase alimente, nu lipsesc niciodata din alimentatia mea cartoful fiert, fasolea rosie, nautul, porumbul, terciul de ovaz, (cu fructe la alegere deasupra), si gasesti in carefour alune crude, cele prajite nu sunt bune contin mult ulei si sare prin urmare un numar mare de calorii, la fel miezul de nuca e foarte bun, caju(in cantitati mici), daca adaugi acestea alaturi de carnea slaba precum pieptul de pui/curcan, pestele, copanele de pui/curcan la cuptor sau gatite cu tigaia unsa cu putin ulei de masline(unsa, nu baie de ulei) slabesti frumos, iti poti face o salata mare de cruditati, fara ulei de floarea soarelui, in locul uleiului poti adauga zeama de lamaie sau un ou fiert moale strivit, o bunatate.

| 1234568807 a răspuns:

Nu prea

| ReddY25 a răspuns:

Da,pe moment, dar îți umpli stomacul cu apă

| LisaJulie a răspuns:

Doar pentru câteva ore, eu îți sugerez sa îți faci o salata de fructe, e nutritiva

| DrMihailoviciS a răspuns:

Apa conține săruri minerale, care dau starea de,, băut" Dar, automat că apa și mâncarea sunt doua chestii separate... Iar, foamea va dispărea doar puțin, peste ceva timp vei avea o foame de lup...

Întrebări similare