| Robertmihai133 a întrebat:

Dacă dimineata o dată la 2 zile mananc o rosie sau doua cu o conserva de ton, 3 oua fierte și 2 felii de pâine integrală cu seminte e o masa suficientă pentru a avea energie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Încearcă.

| Frank51 a răspuns:

In loc de 3 oua fierte poti face omleta cu ierburi aromate(eu asa fac si o ador), evident sa ungi doar putin tigaia, sa nu pui mult ulei. Crede-ma diferenta de gust este imensa.

| SilentRain a răspuns:

Eu cred ca da, mai mânaci si ceva fructe Si eu zic ca e destul de sănătosbig grin

| cristimihailov a răspuns:

O sa ai energie un timp. Dupa cativa ani o sa se cheme mercur de la ton. Sau aluminiu, depinde de care conserve cumperi...

Dar vorba cantecului...
Who wants to live forever?

| Robertmihai133 explică (pentru cristimihailov):

Eu zic ca cumpăr niște conserve calitative avand in vedere ca dau 10 lei pe una

| cristimihailov a răspuns (pentru Robertmihai133):

Boss,

E vorba de poluarea planetara.
Tonul are o atractie deosebita pentru mercur. Din apele poluate ale planetei.

In plus, daca mai cumperi si ton de pacific e si mai nasol. Poate ai auzit de Fukushima si cum a violat radioactiv pacificul.

In general sunt de crescatorie. Si dd aia trebuie sa te feresti.

Dar e ok, mananca acum sa te intrebi pe urma de ce te rahatesti zaruri regulat la 3 saptamani.

E o alegere.

| Panamax a răspuns:

Pe langa energie o sa se vada si niste burta cu sunca.

| AestheticPerf a răspuns:

Salut. Da, Cu siguranta. Poti sa bei si putina apa cu lamaiebig grin