Bună! Da, te pot suna cei de la spital pentru consulturi suplimentare, dacă aceștia consideră ca este cazul, dar bineînțeles ca nu ești obligat să mergi dacă nu dorești. Dar totuși dacă primești un apel de la ei și te cheamă, ar fi cel mai bine să te duci pentru a fi sigur ca ești sănătos și nu ai nimic. Sper ca te-am lămurit!
Sper că i sigur că mulți mo speriat că cică dacă nu mergi îți face dosar penal gen dacă te cheamă un psihiatru
Nu trebuie să te sperii. Singurul caz în care poți avea un dosar penal în acest context este dacă există o hotărâre judecătoarească care să spună ca trebuie să te prezinți la psihiatrie. Deci în concluzie nu trebuie să îți faci grijă ca nu este cazul de așa ceva
Mulțumesc. Că ultima data mi o scris tulburare de anxietate. Dacă mă sună și refuz nu are ce să mi facă scurt?
Stai liniștit, e totul în regulă. Dacă te sună, nu ești obligat să vii, și nu pățești nimic. Dar cum ți-am spus mai sus în primul răspuns, e e preferabil să te prezinti ca sa vezi de ce te-au chemat, și așa mai departe. Nu trebuie să îmi mulțumești!
Buna.Nu esti obligat sa mergi, dar ar fi pacat sa refuzi oportunitatea, adica in fond nu poate decat sa te ajute pe termen lung.Altii ar vrea si nu stiu de unde sa-i ia pe acesti oameni, la cine sa se duca mai exact.
N-ar trebui sa te mai caute decat in cazuri importante sau ca sa fi pe post de "experiment".