| doarunbaiatcurios a întrebat:

Salut,daca faci sala inca de la 14 ani, exista riscul sa nu iti mai creasca penisul sau sa fie mai mic? Nu de alta dar imi amintesc ca am vazut ceva de genul pe net si sincer mi-am luat o sperietura!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sala inhiba hormonii de creste in inaltime la copii, nu cresterea penisului.
Masura penisului o ai deja mostenita de la tatal tau si mai mare de cat o are el, oricum nu-ti creste.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ia-te după net, că dacă te iei, te blochezi și nu îți mai crește deloc.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Nu are legătură laughing poate doar cu înălțimea, dacă pui presiune pe coloană, dar nici măcar asta - cam toate țin de genetică.

| alexcovaci65 a răspuns (pentru supadeceapa):

O întrebare dacă ești mic de înălțime și faci sex prima data e posibil sa nu mai crești in înălțime?

| FreddieM a răspuns:

Ce-ti pasa? Bine ca o sa ai brandu mare.
Cheers

| Saiko10 a răspuns:

Nu are nici o treaba, daca nu mureai de foame cand erai mic inseamna ca te dezvolti exact cu ce gene ai de la nastere, inaltime, inteligenta, culoarea pielii, marimea penisului etc.

| Laura162 a răspuns:

Asta e un bun exemplu de nu crede tot ce citesti pe internet laughing
Nu, nu exista un astfel de risc.