anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, dacă iau gainere fără sa fac antrenamente la sala se întâmpla ceva? Am 18 și 55 kg și tot așa am fost mereu, de mâncat am 3 mese pe zi dar nu prea rezolv nimic, am activități pe afara in fiecare zi, dar nu ma omor cu sportul, și vreau sa ma îngraș, cineva mi-a recomandat gainere cu carbohidrați, voi ce părere aveți?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Daca vrei sa te ingrasi vezi de o dieta bogata in grasimi
manca slanina, suna,costita,masline,oua,dulciuri, prajituri, legume, fructe, dar mai mult grasimi, asta va face ca hormonul masculin sa creasca si daca iei vitamina d plus zinc vei depune masa musculara si acasa cu 2 gantere, un studiu a dovedit ca o dieta bogata in grasimi 70% creste masa musculara chiar subiecti nu faceau culturism asa des ca cei pe o dieta cu carbo 80%, baga genoflexiuni cu 2 gantere si culturism vei avea un corp cool

| sgjnj a răspuns:

Daca folosești gainere fara sa faci antrenament o sa pui doar grasime, nu si mușchi, ai nevoie de antrenament(poate sa fie si acasă facut). Poti sa faci flotări tracțiuni genuflexiuni etc, daca ești la început si te ți de treaba ai putea sa pui 5 kg de mușchi liniștit fara gainere in primele 2/3 luni

| AlinelCo a răspuns:

Mancam cozonac cu suc in fiecare seara inainte sa dorm si am pus 10kg in 2 saptamani laughing Poti sa incerci si tu. Vorbesc foarte serios

Răspuns utilizator avertizat