| Z._Stefan_Dany_2001 a întrebat:

Salut, daca iau proteine ma îngraș? Daca da spuneți-mi ce proteine mi-ați sugera pentru a ma îngrășa și cum sa le iau pentru ca eu la 1, 60m am 40kg.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| alex0297 a răspuns:

Salut!
Daca mananci destule proteine te poti ingrasa. Ar fi indicat sa cumperi mass gainer care contine aprox 25% proteine si 70 % carbohidrati, de asemenea poti manca dulciuri si mai ales seara sa mananci bine si alimente cu multe calorii( Carne, cartofi, oua, cascaval, paine, dulciuri).Sa faci si ceva sport ca sa ti se dezvolte si musculatura nu numai rezervele adipoase, ar trebui sa ajungi undeva in jurul a 60 de kg pentru inaltimea ta(intre 52 si 64kg). Sa mananci de cel putin 3 ori pe zi plus doua gustari. Si sa ai grija sa nu treci dupa in cealalta extrema.