| cgabudean a întrebat:

Salut daca ma puteti ajuta si pe mine cu o problema! am observat acum cateva zile ca mi-a crescut o bucatica de carne asa cam cat o boaba de soia in zona faciala, mai precis mai joc cu un centimetru de barbie.Se simte cand ating cu degetul ca fiind tare si ma doare cand apas. Imi este frica sa nu fie cancer. Daca ma puteti ajuta si cei care au aceeasi problema sa-mi spuna si mie ce au rezolvat, va rog mult! Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| OoBunnyoO a răspuns:

Nu avem cum sa te ajutam fara sa vedem. Mergi la un dermatolog. Poate fi vorba de orice. Nu trebuie sa iti faci griji. Probabil este un cos, mai ales daca nu este colorat sau un neg.
Insa, daca, in cel mai rau caz iti este frica de cancer, cu cat ajungi mai repede la doctor cu atat poti scapa mai repede de el. Nu vei primi tratament pentru cancer pe TPU. Iar cancerul de piele este cel mai usor tip de cancer daca este descoperit si tratat din timp.