Si noua ne-a indicat domnul doctor stomatolog de la scoala sa ne spalam rar cu bicarbonat.
Cel mai indicat este sa faci o albire de dinti. Si eu mi-am facut acum vreo 5-6 saptamani si inca sunt albi... Curata tot, chiar si piatra... M`a costat in jur de 40 de lei. Acum depinde si de calitate, doctor!
Chiar acum cateva zile am dat peste un articol si daca mai tin minte bine...era de 2 ori pe saptamana recomandat
Ba da, bicarbonatul distruge smaltul, dar functioneaza chiar albeste dintii. Eu nu folosesc de foarte mult timp dar prietena mea de o perioada buna. Este ciudat ca are o dantura perfecta, nu a fost niciodata la stomatolog si are 22 de ani. Mai interesant este faptul ca este una dintre concurentele de la blend a meed si crede-ma chiar nu foloseste pasta respectiva. Pasta de dinti cea mai buna este glister de la amway. Chiar vb serios, nu este atat de scumpa pe cat pare, e concentrata si trebuie sa folosesti f putin; untub mare iti ajunge 6 luni. Incearca! Nu-i fac reclama degeaba nu ma ajuta cu nimic. sper ca ti-am fost de folos
Sunt de parerea lu mami tau. Odata pe saptamana poate chiar si de doua ori pe saptamana as face lucru asta. Daca esti fumator mai bine iti iei o pasta de dinti speciala sau cesti din astea!
Bicarbonatul pentru dinti e excelent folosesc si e ok pana acum si da albeste nu din prima dar o face dupa utilizari frecvente il poti folosi zilnic apropo exista si pasta cu asa ceva asa ca poti sa crezi ca merge
Si eu folosesc bicarbonat de sodiu si chiar albeste... e ok daca te speli zilnic, asa fac si eu...