| Balicescu_Alex_1997 a întrebat:

Salut,daca mi-am scos niste cioburi la o masea in partea dreapta sus este normal a doua zi de la extragere încă sa ma mai doară si sa am puțin umflat? Cioburile erau destul de adânci

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Foarte normal.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Deunde aveai cioburi in masea?

| Balicescu_Alex_1997 explică (pentru CristiDinBucuresti):

S a spart si au ramas cioburi erau destul de adânci

| Violleta2022 a răspuns:

Da, este normal sa mai doara cateva zile si chiar sa ai falca umflata usor.

| dullcat a răspuns:

Da, e de asteptat.

| relian a răspuns:

Cioburi, ces alea? Grele de tot si cu limba asta materna laughing daca sa ajuns unia sa spuna cioburi la oase, neam dat dreacu.

Omule tu ai acolo oase, adica resturi de dinte, de os, dintele este un os, cioburile is alea de la sticla, daca stii cei aia sticla, atunci cand spargi o bucata de stical, de geam, alea se numesc cioburi.

Deci tu nu ai avut cioburi, nu maninci sticla laughing ai avut un dinte care s-a rupt, au ramas bucati, au fost extrase, aia te poate durea si o saptamana, depinde de fiecare organism cit de sensibil sau tare este, cit de repede se repara, etc.

| Dragobeta a răspuns (pentru relian):

Chiar ca grele cu limba asta romana!
Tu stii numai de cioburi de sticla? Mai sunt si cioburi de ceramica, de... multe, da, si de oase.

| relian a răspuns (pentru Dragobeta):

O fi daca asa stii tu. Poti arata undeva ca la oase se spun cioburi? Daca nu poti, atunci nu te baga.

| Balicescu_Alex_1997 explică (pentru relian):

În locul tau tăceam

| Balicescu_Alex_1997 explică (pentru Dragobeta):

El dă sfat dar el e un... Nu mai zic

| Dragobeta a răspuns:

Normal. Acolo inca este o rana deschisa. Pana se va inchide inca vei mai avea dureri.
Nu ai primit nici un medicament?

| Balicescu_Alex_1997 explică (pentru Dragobeta):

Nu,dar iau algolcalmin