Ce inseamna pentru tine "ochelari transparenti"?
Daca te referi la cei clari, necolorati, afla ca sunt cei mai buni. Dar daca vrei sa intrebi altceva, reformuleaza intrebarea.
Cred ca se refera la ochelari care au sticla KIOARA, fara nici o dioptrie sau orice alta deformare a imaginii
oricum si raspunsul tau e ATACABIL, ochelari clari, necolorati, sunt cei mai buni... PENTRU CE?!?
folosesti ochelari pentru corectarea vederii sau protectie impotriva luminii, deci TU CE VREI SA SPUI CU "CEI MAI BUNI"?!?
Deh mama, cum era aia cu piatra care sa o arunce primul ala fara pata
POSTEZI UN MESAJ CONFUZ
dar mai ales
DUPA CE CA E CONFUZ... ***MAI SI CRITICI***
iar apoi vezi barna din ochiul meu, ca nu te las sa bati campii
MAI ALES, ca acum ma ataci numai pe mine SI NU RASPUNZI LA INTREBARE, cu argumente, ca doar ai expus o idee, care tu crezi ca ar fi "corecta", iar daca nu ai argumente cu care sa o aperi, atunci efectiv DOVEDESTI negru pe alb ca ideea ta e cel putin retardata, ca sa nu spun imbecila!
POATE II ATAC PE TOTI, dar, spre deosebire de tine, CHIAR VIN CU ARGUMENTE LOGICE, RATIONALE si LA OBIECT
deci, apara-ti punctul de vedere cu argumente, NU CU SCHIMBAT SUBIECTUL IN ATAC LA PERSOANA, ca poate tine, poate, poate, te injur si atunci tu castigi, cu unii tine, cu mine, nu, iar eu URASC OAMENI CA TINE, care cred ca pot sa schimbe subiectul si sa se creada "jmecheri" daca reusesc!
anonim_4396 întreabă: