| Denila123 a întrebat:

Salut.
Daca port suspensor scap de varicocel?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu.

| sierra1 a răspuns:

Doar că nu-l agravezi sau incetinești procesul

| IonutSiAtat92 a răspuns:

Eu am varicocel, si poti sa traiesti si cu el, sansele sa recidiveze dupa operatie sunt de 100%.

| Denila123 explică (pentru IonutSiAtat92):

Deci am fost la 5 doctori toti zic ca n-am nimic si durerea si lasatu testicului sunt de la spate.al 6 doctor a zis de varicocel ca am...
Oare e varicocel
Sintome cand ridic ceva testiculu stang cade jos de aproape un deget fata de testicul stang...
Si se simte o vena jos sub testicul doar cand ma fortez
Nu stiu ce sa mai fac pe care am intrebat asa zice trebuie sa te consulte un medic...
Va rog astep o parere
Si vreau si mai multe informati.

| IonutSiAtat92 a răspuns (pentru Denila123):

Varicocelul inseamna acele vase de sange care s-au inflamat si sunt vizibile doar pe testicul, stiu ca apare in 90% din cazuri pe testiculul stang cum este si in cazul meu.Nu iti mai face griji ca nu se moare de la asa ceva.

| Denila123 explică (pentru IonutSiAtat92):

Stiu asa-i
Da cand ma uit ca nu pot sa ridic o galeata de apa ca ma inteapa de moarte testiculu si se lasa