| rupesmaltu a întrebat:

Salut.
Daca tatal meu este chel, si a chelit cam de la o varsta de 20 de ani, inseamna ca si eu cam pe la aceeasi varsta o sa chelesc ca el?
Mai am o sora mai mare ca mine care nu a chelit (ceea ce mi s-ar parea ridicol), dar nu cred ca are treaba.
Si daca s-ar putea, ce as putea face sa nu-mi cada? sau mai intreb, se poate face ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| onasis1961 a răspuns:

Stai linisti, nu este obligatoriu sa mostenesti tatal, ca poate nu e el cel natural!happy Plus ca poti mostenii genele mamei in proportie de 85 %, asa ca vezi daca ai neamuri cu chelie din partea materna.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna
sigur ca genetica joaca un rol important, dar poti prevenii cat de cat, daca renunti la stres/tigarii/droguri/alcool, si trebuie sa ai o alimentatie sanatoasa, sa faci sport, sa te odihnesti minim 8 ore pe noapte si sa bei minim 2 litri de apa zilnic.
O zi buna.

| ally123sims a răspuns:

Nu. Poate semeni cu mama