Buna! daca tine la viata, renunta la tigara, daca nu sai dea tare...voi nu stiti ce efecte are mai tarziu, sunt bolnava de 12 ani de astm bronsic si acum regret ca nu am pus pret prea mult in tinerete pe sanatate! tu/persoana respectiva aveti timp sa remediati problema atat timp cat nu mai adaugati ceva exemplu tutun/alcool.
esti tanar, nu gandesti ca poti ramane fara aer si intr-o fractiune de secuns sa fii mort? am avut destule crizi si am vazut moartea cu ochii, pentru ce? pentru tigara?
cred ca e cazul sa meditezi si sa alegi
familia si viata? ori tigara si moartea...
Multa sanatate si intelepciune!
Fumul de tigara este iritant si poate declansa o criza de astm,astmul este un factor favorizant pentru aparitia cancerului bronhopulmonar,problema mai mare este varsta,cu cat mai repede te apuci cu atat mai repede se produce metaplazia tesutului epitelial respirator cu atat mai repede faci cancer, totusi fiecare organism reactioneaza altfel la factorii de mediu, asa ca alegerea iti apartine
Acel copil, daca stie ca are astm si totusi fumeaza, inseamna ca vrea sa se sinucida.
Cred ca ar trebui sa se gandeasca de 10000 de ori inainte de a lua tigara.
Viata e frumoasa, dar la 13 ani inca nu a apucat sa o cunoasca
In primul rand tu sau baiatul de care zici trebuie sa se gandeasca ca are o boala si asa destul de nasoala, in al 2-lea pe langa faptul ca fumeaza, fumeaza la o varsta destul de frageda si acest lucru nu este bine, se poate muri din cauza tutunului, tot ce faci este sa iti scurtezi durata de viata, asa ca mai bine gandeste-te inainte sa pui gura pe tigara
Poate sa pateasca multe probleme de senatate, ba chiar sa si moara...
NU inteleg de ca va place sa fumati, sa va stricati sanatatea si sa va suparatii parintii cand o sa afle !
Coliva sau colaci?
Am glumit Acum serios, ar trebui sa te lasi deoarece cred ca ai si inhalator pe care il porti cu tine, si poti face o criza de astm mai rau este ca ai astm bronsic! Lasa te pana nu este prea tarziu!
Este prea micut sa fumeze de la varsta aceasta avand in vedere fapul ca are o problema de sanatate, de aici putem deduce ca poate avea probleme grave, pentru ca a fumul si astmul nu sunt buni prieteni.
Pai...E cam rau pentru plamani am un baiat fumeaza la varta asta si are cancer la plamani si daca nu poti sa te lasi adica esti dependent du-te la un medic el te va ajuta si nu o sa refreti ca ai fumat
Evident, tigara e un factor agravant.
Insa poti ceva ca sa cresti semnificativ calitatea vieti in locuinta si sa reduci semnificativ manifestarile de astm bronsic.
Se stie ca unul din cei mai importanti factori in aceasta boala sunt alergenii din praful de casa, in special acarienii.
Concentratia cea mai mare se gaseste in saltele si perne.
Daca vrei sa afli cum poti scapa eficient de ei intra pe http://covorul-meu.blogspot.com/