| goldenbullet a întrebat:

Dati-mi niste proteine bune pentru masa musculara, mai bune ca GFX-8. Care proteine sunt mai bune dintre GFX-8 si Serious Mass de la ON? Dau Funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| mOBSCENE a răspuns:

Serious Mass, cu siguranta happy. Sau Pro Complex Gainer, tot de la ON, impreuna cu Amino 2222 (tot ON), BCAA(nu sunt neaparat necesare daca iei Amino) si Glutamina(pentru refacere). De asemenea, si creatina o sa te ajute. Multa bafta!

| Cosmin86 a răspuns (pentru mOBSCENE):

Tot ce-ai enumerat tu sunt WEIGHT GAINERE, nu proteine.

| goldenbullet explică (pentru mOBSCENE):

Imi zici te rog la ce ajuta aminoacizii? altii zic ca slabesti, dar eu vreau masa. Mersi

| mOBSCENE a răspuns (pentru goldenbullet):

Pai... proteinele luate din alimente sunt descompuse, prin digestie, in aminoacizi. Deci implicit sunt absorbiti mai repede de organism. Ajuta la refarece dar si la masa, nu slabesti.

| goldenbullet explică (pentru mOBSCENE):

Si are rost sa iau daca iau creatina si serious mass?

| mOBSCENE a răspuns (pentru goldenbullet):

Nu este neaparat, dar nu strica.

12 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Daca tu spui la "gfx" proteine, cand GFX ( si serious mass ) sunt bazate pe CARBOHIDRATI, atunci mai bine lasi sala si te apuci de sah.

| goldenbullet explică (pentru Cosmin86):

M-ai ajutat foarte mult desteptule. Dispari

| Cosmin86 a răspuns (pentru goldenbullet):

Te-am ajutat sa realizezi ca esti COMPLET PARALEL cu sportul asta.

Esti ceva de genul "ce masina sa cumpar dintre un avion si un vapor"...

cand vrei sa cumperi masina te uiti LA ANUNTURI DE MASINI, nu de vapoare.

Copil mic si firav... apoi se mira de ce ramane firav!

| goldenbullet explică (pentru Cosmin86):

Esti bot. Eu ma refeream la proteine pentru crestere in masa musculara, nu proteine normale pentru restul sporturilor. Exact asa scrie daca o sa cauti si pe megaproteine.ro, ''proteine pentru masa musculara''. M-ai ajutat foarte mult cu sfaturile tale. Puteai macar sa imi raspunzi la intrebare nu sa judeci.

Proteinele pentru masa musculara = proteine normale

Exista UN SINGUR TIP DE PROTEINA copil mic, aia din mancare.

"prafurile" alea sunt TOT DIN MANCARE facute, sunt doar mancare concentrata ( scrie MARE pe ele, din lapte, zer, albus de ou, soia, etc. ).

Citeste si tu ce scrie pe cutie!

Si legat de "aminoacizi" sunt proteine descompuse. O proteina e facuta din aminoacizi ( cele vegetale din vreo 14-16 aminoacizi, cele animale din 20 ).

Proteinele pentru masa musculara = proteine normale.

Vorbim STRICT despre proteine, nu si despre carbohidrati si alte elemenete adaugate in weight gainerele gen seriouss mass.

"prafurile" alea sunt TOT DIN MANCARE facute, sunt doar mancare concentrata ( scrie MARE pe ele, din lapte, zer, albus de ou, soia, etc. ).

Citeste si tu ce scrie pe cutie!

Si legat de "aminoacizi" sunt proteine descompuse. O proteina e facuta din aminoacizi ( cele vegetale din vreo 14-16 aminoacizi, cele animale din 20 ).

Repeta de 50 de ori "weight gainer, nu proteine", poate asa intra in capul tau DE LEMN.

| BornToBeLoved a răspuns:

Serious mass sau whey protein! Ia le impreuna cu dextroZa, o sa te definesti frumos! Si daca nu ai forta poti sa iei si explode pe parcurs