anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, datorita faptului ca m-am ingrasat destul de rapid in ultima perioada mi-au aparut niste dungi pe pielea abdomenului, vergeturi sau cum le zice, voi mai scapa vreodata de ele? Am inceput sa slabesc si se observa destul de urat si as dori sa stiu daca pielea mai este elastica si isi va reveni fara sa atarne avand in vedere ca am 21 de ani si vreau sa dau jos undeva la 30 de kg, 1.95 130 kg momentan, as vrea sa ajung pe la 100, eventual daca pot merg pana pe la 90.
Funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| RoCkKiD a răspuns:

De vergeturi se scapa doar chirurgical, gelurile de la farmacii sunt ok daca esti tipa ramai gravida si le folosesti preventiv (cand stii ca pielea se va intinde in locul respectiv).

Spor.

| Cristian_Cristi_1986 a răspuns:

Dal, si eu sunt plin de asa ceva de cand am avut 110 kg si am slabit.
Se vad urat, uneori unele chiar ustura, iar de scapat foarte greu scapam cu tratamente costisitoare rau de tot.

| Hedeya a răspuns:

De vergeturi nu scapi ca am și eu doar cu timpul din roșii o sa vedina albe, nu o sa mai fie așa vizibile.dar încearcă am auzit ca sunt niște creme din extract de melc la farmacie bune pentru vergeturi. Sincer nu știu dacă merge dar dacă sunt scumpe s-ar putea