| ionutzzzu a întrebat:

Dau Funda!
Am fost astazi la medica sa imi fac o Ecografie si mi-a spus ca am ficatul gras sad. Ce alimente trebuie sa evit si cel mai important ce alimente trebiue sa consum. 17 ani
Ms anticipat...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Corina a răspuns:

Asta ar fi trebuit sa-ti spuna chiar medicul insusi. Bineinteles ca trebuie sa eviti alimentele ce contin grasimi (carne grasa, lapte, iaurt, branza si smantana - toate de la tara, unt, cas, peste gras, etc). Totusi, parerea mea este sa mergi cu rezultatul de la ecografie la medicul de familie si sa-l intrebi exact ce alimente ai voie si la care ai restrictie. Sanatate maxima!

2 răspunsuri:
| 9gag a răspuns:

Nu ai voie sa consumi grasimi si mancare prajita. De asemenea iti trebuie un regim cu putina sare si nu ai voie alcool sau tutun. Normal lucrurile astea sunt spuse de medic. Ei iti spun ce fel de regim trebuie sa urmezi.Succes

| Aida_2733 a răspuns:

Daca vrei o alimentatie adecvata problemei tale, consulta un nutritionist.