anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut DAU FUNDA
va rog o marturie sincera
a slabit cineva folosid

http://www.supa-varza.ro/ chestia asta? sau supa de varza in general?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| FloareDeColt_1777 a răspuns:

Poti slabi, dar pe urma te ingrasi mai mult. Se slabeste cu o dieta echilibrata, pe profilul tau.

| oOAndreeaOo a răspuns:

Buna Alex! Sincer eu nu am folosit supa de varza pentru a slabi, dar o vecina a folosit si a slabit cam 2 kg, dar nu trebuie sa te bazezi pe asta. Supa de varza contine defept niste sunbtante care diminueaza aporul caloric al bolului alimentar. Nu poti slabi mult doar cu supa de varza deoarece nu te ajuta decat daca vrei sa dai jos max. 1kg. Nutritionisti spun ca este buna supa de varza la slabit doar daca faci si putina miscare( nu neaparat sa mergi la sala si 20 minute cu bicicleta/role pe zi e de ajuns.) si fara exces de dulciuri( adica max 1inghetata si jumate ciocolata pe zi.) Daca vrei sa slabesti natural, fara supa de varza sau pastile iti recomand sa iti duci viata la fel, sa manaci la fel, dar mai putine dulciuri - nu reduse de loc- si cateva minute sa faci sport cu biciclet, role sau altele, iar daca ai o sala de sport in apropiere nu se supara nimeni daca mergihappy. Sper sa-ti fie de ajutor raspunsul meu.