| AlexMaftei a întrebat:

De 2-3 ani tot am o ciuperca pe piele si am fost la 2 doctori dermatologi si mi-au trecut si acum mi-au apărut din nou.Ce sa fac sa imi treacă?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Atata vreme cat este tratat doar efectul infectiei pe piele si nu se cauta cauza care provoaca infectia, ca sa fie indepartata, ciuperca va continua sa reapara.

| Teo29 a răspuns:

1. Probabil ca nu ai respectat intocmai durata tratamentului, sau nu ai facut tratamentul corespunzator sau nu ai identificat cauza ciupercii sa o eviti pe viitor.

2. Mergi la un alt dermatolog, vezi sa fie competent si roaga-l sa iti ia si o proba de acolo daca este posibil, sa poti sti exact ce ai si cum sa tratezi. Zi-i tratamentele ce le-ai urmat fara rezultate.

Poti merge si la un cabinet privat intr-un centru universitar, chiar daca e la o distanta de tine, merita timpul investit daca gasesti prin recenzii un medic bun.

Daca ciuperca ta este pitiriazis versi, atunci sa stii ca greu scapi de ea....chiar daca te tii de tratamente.