| floryn05 a întrebat:

de 2 ani sunt dependent de bixtonim xylo nu pot sta fara el problema e ca am fost la ORL unde doctorul mi-a spus ca am rinita cronica si deviatie de sept am fost la 2 doctori pna acum si acelasi diagnostic am urmat tratament, sedinte de aerosol dar degeaba folosesc cate o sticluta de bixtonim la 4 zile nu stiu ce sa mai fac mi-e frica de operatie.ce as putea folosi macar sa ameliorez rinita accea.dau funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Danzell a răspuns:

Trebuia sa iti faci operatia din start. gandeste-te ca o sa dai mai multi bani pe asa "zisele tratamente" decat pe o operatie.

gandeste-te ca daca ti-a fost sugerata solutia asta inseamna ca un tratament cu medicamente este ineficient de cele mai multe ori.