| andreiand05 a întrebat:

Salut.
De 2 nopti am o problema, incerc sa dorm si cum atipesc ma trezesc iar. Parca am un soc, ma misc dintr-o data ca si cum ma impinge cineva usor, in 2 nopti am dormit 3-4 ore.
Ce e de facut in afara sa merg la doctor si daca ati mai patit asa ceva? Multunesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| răspundtot a răspuns:

Paralizia somnului. Starea de vis e atemporală. Poți visa și câteva secunde. Corpul tău știe că visezi și încearcă să te trezească, ceea ce explică ceea ce trăiești. Șocul descris e adaptarea la fluxul timpului actual. Ai fost într-o stare în care timpul funcționează diferit și practic corpul tău se adaptează la timpul actual. Nu te du la doctor. Ești doar puțin stresat dar va trece

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Elibereaza-te de stres, relaxeaza-te, fa un dus inainte de culcare sau o baie in cada, bea un ceai caldut si pune-te in pat, cu o carte in mana.

| andreiand05 explică:

Chestia e ca eu nu visez ..doar atipesc si ma trezesc ca un mic soc ca si cum ma imbinge cineva