| alin322 a întrebat:

Salut,
De 2 saptamani, ma scol in fiecare dimineata cu nasul infundat. Dupa ce trece o ora de cand m-am trezit, totul revine la normal, adica ma desfund. Ce naiba pot sa am? Multumesc

P.S NU las ferestrele deschise, nu sunt racit, ma invelesc, nu transpir.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Este posibil sa fii devenit alergic la ceva anume din camera in care dormi (exemplu: puful din perne, praf, mucegai, acarieni).
Mai multe detalii aici: http://www.i-medic.ro/boli/rinita-alergica

| Reek54 a răspuns:

Nu mai lasa noaptea ferestrele si usile deschise ca se face curent, si asta nu e bine.

| danielaxyz a răspuns:

Sinuzita

| moisila a răspuns:

Pai ai racit.
Ori dormi in curent si din asta te scoli asa.

| ada2203 a răspuns:

Buna! Poate esti alergic. Eu de exemplu sunt alergica, si patesc tot asa, doar ca uneori mi sesfunda nasul, alteori nu... Poti sa-ti faci niste analize si sa te duci la medic sa-ti dea un tratament. Eu asta am facut si acum nu ma mai infund noaptea... Sper ca te-am ajutat:*

| Concept a răspuns:

Eu zic sa stai calm. Asa mai patesc eu iarna de la caldura caloriferului sau vara de la aerul conditionat. Probabil e de la climatul creat artificial.

| OctaviaElena a răspuns:

Poti avea o mica raceala dar mai bine du-te la medicul de familie sa te consulte el stie mai bine ce ai!