| BudăSpiritOfVengence a întrebat:

Salut.De 2 zile am o problema
Deci joi la ora de sport am jucat baschet si eu cu inca 3 prieteni ne-am asezat pe iarba si profu nea spus sa facem 10 terenuri de footbal si le-am facut apoi in clasa eu singer ma durea capu si aveam ameteli apoi azi nu am facut ora la scoala si ne-am plimbat vreo 10 km cand am ajuns acasa iar ma durea capu si eram ametit
Posibila Cadera de calciu?
>Insolatie
Altceva?
P. S sunt si rosu la fatam si am o stare de oboseala

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Allkin a răspuns:

Anemie sau pur si simplu lipsa alimentatiei corespunzatoare.
Ai o alimentatie echilibrata? Iti recomand sa consulti un medic cat mai repede.Deasemenea un complex de vitamine si minerale pe care sa le iei zilnic nu trebuie sa iti lipseasca din casa.
Dupa cum ai zis si tu sunt si sanse sa fi facut o cadere de calciu.Insolatie slabe sanse pe timpul asta. Sfatul Medicului ramane prioritar! Bafta!

4 răspunsuri:
| BudăSpiritOfVengence explică:

@Allkin nu am o alimentatie echilibrata adica daca consum cateva vitamine pe zi adica eu mananc dimineata o cana de cacao si seara mananc ceva mai mult adica supa sau carne

| CrazyTeenager a răspuns:

Anemie, efortul prea ridicat pentru stilul de viata pe care il duci si anume alimentatie necorespunzatoare, somn insuficient, lipsa exercitiului fizic din programul zilnic, astfel esti obosit si simti practic ca nu ai vlaga, odihneste-te pentru cateva zile facand minimul de activitate si hidratandu-te bine si mancand 3 mese consistente si 3 gustari.

| kidu03 a răspuns:

Pai poate ca nu ai mancat cat trebuie si ai facut prea mult sport.Cv in genul tau mi s-a intamplat si mie joi.Am luat o pastila si peste ceva timp mi-a trecut.

| Melisa93 a răspuns:

La tine e o hemoragie coprorala dar nu-i nimic grav...ar fi binme totusi sa te adresezi medicului