| Tzigaret a întrebat:

Salut.
De 2 zile am probleme la stomac, in sensul ca ma doare, mai ales dupa ce mananc, simt ca imi merge in gol, ca ma roade...
Si cand ma misc mai ales, ma doare si ma injunghie, cand stau in pat nemiscat e mai bine si imi si chioraie.
De mancat mananc mezeluri si cipsuri...dar nu am mai patit asta pana acum niciodata, am 22 ani

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Mergi la medic. Posibil să ai apendicita.

| WhiteLife a răspuns:

Mergi frumos la medicul de familie, nu te costa nimic și dormi liniștit la noapte. Nu citi diagnostice de pe net să-ți faci tot felul de scenarii in cap.

| Nume6 a răspuns:

Se descoperă la o simplă ecografie ce ai, cum a spus și colegul, decat sa citesti diagnostice de pe net mai bine te duci la medicul de familie care presupun ca are un ecograf sa te puna la el, totusi daca nu doresti sa mergi nu mai manca acele mezeluri si chips uri si vezi după cum iti e. Eu cred ca de la ele te doare. Incearca sa mananci ciorbe, salate, carne la grătar, peste, legume, fructe, cat mai sanatos, consuma multe lichide adica apa nu sucuri, si vezi cum iti e la urma

| alina2k18 a răspuns:

Mananca si tu mancare : supa/ciorba, un ghiveci de legume, un piure, un piept de pui, legume la wok.
Vezi cum te simti o saptamana cu mancat mai curat si daca tot ai dureri fugi la medic.