| Madalin26w6w6e6e7 a întrebat:

De 3 zile am niste stari.Simt ca imi pierd echilibru,corpul in vibreaza, degetele imi zvagnesc si simt o presiune pe frunte.Anul trecut am avut aceleasi stari si am facut niste analize care mi-au iesit toate bune, doar la calciu mi-a iesit cu o sutime sub medie.Am facut si un RMN la Buzau si a zis ca n-am nimic, dar a mai facut si un prieten care tot la Buzau a facut si la Bucuresti i-au zis ca are tumoare pe creier.Nu stiu ce sa mai fac, poate o fi din cauza caldurii.Multumesc pentru ajutor!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Caldura, lipsa de apa si de minerale (in special sare) pot produce asa ceva. Dar pentru un diagnostic trebuie sa mergi la medic.

| Violleta2022 a răspuns:

Caldura ar fi cea mai nimerita in situatia ta, stai inautru la aer conditionat sau fa dusuri caldute din ora in ora si iti vei revenii.