| biencutza_7855 a întrebat:

De 5 zile sunt foarte obosita desi dorm mult.Astazi la scoala, profesoara m-a intrebat daca mi-e rau pentru ca eram foarte palida si aveam mainile reci.Simt ca nu am chef sa fac nimic, sunt tot timpul din ce in ce mai obosita si uneori am ameteli. Ce credeti ca ar putea fi si ar trebui sa merg la doctor?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| EuSiCuMine a răspuns:

Si eu patesc asta, mi-am facut analizele si am anemie iar acum iau niste pastile. Sa nu-ti fie frica ca nu e nimic rau, trebuie doars a te duci la medic si el iti va spune mai bine. Totusi eu sunt sigura ca ai anemie ca mine. Trebuie sa mananci cat mai multe fructe, ciorbe, mancare gatit dar nu prea grea si te vei simti mai bine. Te asigur eu! Iti doresc o seara placuta si multa sanatate! :*

2 răspunsuri:
| klary a răspuns:

S-ar putea sa fie doar o anemie dar in acelasi timp faptul ca ai mainile reci, apatica si daca cumva ai observat ca te concentrezi mai greu ar putea fi o disfunctie la nivelul glandei tiroide, deci clar trebuie sa mergi la medic pentru investigatii. Sanatate multaaa!

Abh
| Abh a răspuns:

Ai probabil, o anemie cronica sau o avitaminoza, te vei lamuri care e cauza oboselii daca vei merge la medicul de familie si vei face niste analize de sange. Multa sanatate!