| Carabinieru222 a întrebat:

Salut,de acum 5 zile mi-am facut un mic tatuaj mai exact un scris de 13 cm, dupa ce a terminat de tatuat mi-a pus o folie speciala pe el si inca o folie alimentara sa fiu sigur ca nu cade acea folie primă, el mi-a spus ca cu folia aia pot sta 3-4 zile eu a 3a zi am dat o jos m-am spalat bine cu sapun protex am sters tatuajul cu servetl din ala de bucatarie, iar dupa l am dat cu bepanthen asta am facut pana azi fiind a5 zi! Ieri dimineata (a4zi) am spalat tatuajul cu apa fierbinte asa si apoi l am dat cu crema cand il dadeam se decojea intr-un fel dupa ai am pus folie ca a trebuit sa merg la liceu, dupa ce am venit m-am spalat din nou l-am lasat cstve ore iar dupa am pus folie din nou si am dat cu crema ca a trebuit sa plec in oras, seara cand am ajuns am dat folia jos am dat cu crema si l-am lasat asa in toate zilele de cand am dat folia jos am stat fara folie in casa in dim asta (a 5 a zi ) mi aparut nistr bubite foarte putine nuci nu se observa f tare care dă să ma manance m-am spalar acolo si am dat cu triderm pe bubitele alea ai apoi cu bepathen pe tatuaj! E posibil sa fie iritatie de la folie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Da.
Folia nu "respira" si din acest motiv se poate chiar infecta!

0 răspunsuri: