| ThePurificator48 a întrebat:

Salut. De aproape 2 luni ma tot sacaie o tuse seaca. De fiecare data cand tusesc simt ca ar fi un nod in gat care ar incerca sa iasa dar nu reuseste (totul se simte doar in gat, in rest respir normal, nu am absolut nici un alt simptom sau durere, poate o mica usturime in gat uneori) am luat o groaza de medicamente la recomandarea farmacistei, siropuri, ceaiuri si nimic. Sugestii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Trebuie sa faci o radiografie pulmonara sa vezi cauza, fara radiografie degeaba ne dam cu părerea.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Schimbă alimentația. Mesaj privat.

| WhiteLife a răspuns:

Mai întâi o discuție cu medicul de familie. Că idee ar fi antitusive, Teotard, chiar și Baraka. Trebuie sa vezi sa nu fie alergie la ceva.

| Iote a răspuns:

Medicamente luate dupa ureche. Farmacista a fost bucuroasa sa faca vanzare. Dar nu ti-a facut niste investigatii. Era greu sa treci pe la medicul de familie? Apropo, tusea seaca este unul dintre simptomele covid-19.

| InOrOut a răspuns:

Calmante. Nodul din gat de la cap vine.

| ThePurificator48 explică (pentru InOrOut):

Ce legatura are un nod de mucus cu nervii?

| InOrOut a răspuns (pentru ThePurificator48):

Nu ma apuc acum sa iti explic psihologie, am dat un raspuns, care e destul de corect si gata. Nimeni nu crede la inceput ca are bai la cap, o sa iti dai si tu seama peste 1 an cum facem toti. Crezi ca eu acum nu am nod in gat? Seara nu pot dormi de el ca imi vine sa vomit mi se tot face acid la stomac, da trece cu calmante. Stai sa vezi cand se agraveaza si incepi sa ai greturi si stai tot in UPU. Sper sa nu ti se agraveze. Tusea seaca e de la refluxul gastric. Ai si limba alba in spate? Eu 1 an am luat magneziu cu b6 (magnevie express) si am simtit ameliorare, ca am refuzat sa iau calmante care fac dependenta. Magneziu e mineral de care oricum avem nevoie si are efect de calmare.