| treywa a întrebat:

Salut.De aproximativ 1 luna am o durere la spate si stiu ca pare ciudat dar nu prea pot preciza locul. Durerea se afla la mijlocul spatelui si ma gandeam sa nu fie plamanii...de regula am o pozitie ciudata la calculator, stau cocosat si in pozitii ciudate. Precizez ca nu stau cocosat cand merg sau altceva. La inceput durerea a fost puternica, de exemplu nu puteam sta pe o parte si ghemuit cand dormeam, cand saream in sus ramaneam fara aer si ma apasa o durere. Cand trag aer in plamani nu simt nici o durere. Acum, durerea s-a ameliorat si ma doare din cand in cand nu foarte tare. Poate fi ceva grav, sa ma duc sa fac niste controale? Multumesc!

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Man du-te fa o radiografie si sti simplu, poate probleme la coloana ai ridicat ceva sau ai o tumoara, o boala etc

| Khero a răspuns:

Incearca niste exercitii pentru spate, creme, eventual un corset daca este nevoie. Mai bine vizitezi un doctor.