| leuuL a întrebat:

De aseară ma tot înțeapă inima, ce sa fac? Nu-mi trece

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Analize medicale

| Violleta2022 a răspuns:

Evident mergi la medic sau la spital, nu intrebi pe forumuri ce sa faci, ca pierzi timp inutil si poate vital.

| leuuL explică (pentru Violleta2022):

Mancanc multe dulciuri eu, si bei zilnic cate 2 cafele, poate sa fie de la astea?
Cateodata imi tremura si mainile

| darrio2007 a răspuns (pentru leuuL):

Nu stiu ce varsta ai dar e cam mult doua cafele pe zi. Cred ca ai zile cand bei si mai mult de doua. Dulciurile nu fac bine la glicemie. Niste analize nu ti-ar strica.

| leuuL explică (pentru darrio2007):

Am 20 de ani si mai si fumez dar foarte rar

| Violleta2022 a răspuns (pentru leuuL):

Chiar nu-i bine: intepaturi de inima si tremurat de maini.
Mergi la medic de urgenta dar pana ajungi la medic: evita cafeaua si ciocolata.

| Vântulalb a răspuns:

Maine dimineata te prezinti la medicul de familie. Fara programare.

| Nume6 a răspuns:

Daca nu ti-a trecut de aseara poate sa fie un semnal de infarc miocardic ar trebui sa suni la 112 chiar acum

| al0o0o0 a răspuns:

Te imbraci si te duci la spital

| AlexGogan50 a răspuns:

Calmează-Te. Stai în pat întînsă. Respiră adânc de vreo 10 ori. Dacă nu îți trece. Du-te
la spital, la urgențe. Apoi afla ce ai. După dacă e de la stres sau ceva, mulțumeşte-i la cel de sus că nu ai nimic grav. Dacă e grav chiamă-l pe popa' la tine acasă, și după... Ia tratamentul de la medic sau ce trebuie sa faci

| getaturcu112 a răspuns:

Cheama popa, da' repede.

Întrebări similare