| cirassel a întrebat:

Salut, de azi dupa-amiaza am niste arsuri in partea dreapta a abdomenului, la nivel cu soldu. Sunt de durata unui junghi, cam 1 secunda. Am citit cum ca ar fi simptomele unei apendicite, dar, am pofta de mancare, am energie, nu ma doare constant, n-am senzatie de voma/greata. M-am apasat cu degetele in zona si nu simt ceva tare cum am mai citit si nici abdomenu tensionat.

Sunt foarte terorizat pentru ca am 28 de ani si imi este foarte frica de operatie, n-am avut pana acum si nici nu vreau.

In caz ca am apendicita, aveti idee cum decurge in zilele astea? Ma gandesc ca poate se opereaza cu laser?

Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Mai bine te adresezi medicului de familie, iar in urma unui control, vei afla si tu cu exactitate ce ai.
Parca il vad pe fiul meu cum se vaita cand il doare ceva, si el are 28 de ani happy
Nu ezita si fa un contreol, eventual o ecografie.
O zi buna happy